header image

Logen anbefaler

  1. Amarone della Valpolicella, Classico, 1998, Italien
    Anbefales til pasta m. tomatsauce og kødboller
  2. Raimat Abadia, Cabernet Sauvignon / Merlot / Tempranillo, 1998, Spanien
  3. Bandol, Domaine de I´Olivette, Provence, 1996, Frankrig
    Anbefales til Provence and og krydrede kartofler.
  4. Lupé-Collet, Houtes Cotes de Naits, Bourgogne, 1996, Frankrig
  5. Domaine Daniel Colbois, Montmains Chablis 1er Cru, 1995, Frankrig
    Anbefales til snegle i hvidløgssmør.
  6. Klein Constantia, Rowan´s Ridge, Merlot, 1995, Sydafrika
    Anbefales til krydrede kartofler og honning/senneps-marineret kalkun.
  7. Raimat Cabernet Sauvignon Reserva, 1995, Spanien
  8. Joseph Drouhin, Santenay Bourgogne, Pinot Noir, 1995, Frankrig
  9. Chateau Vieux Gieyrot, Saint Emilion Grand Cru, 1995, Frankrig
  10. Colombia Crest, Colombia Valley, Merlot, Washington, 1994, USA
    Anbefales til tarteletter m. jakabov i egen sky.
  11. Joseph Drouhin, Maranges Premier Cru, 1993, Frankrig
    Anbefales til marineret Kalkun med ris
  12. Chateau Franc Jauque Blanc, Saint Emilion, Grand Cru, 1993, Frankrig
  13. "Trapiche", Mendosa, Reserva, Cabernet Sauvignon, 1991, Argentina
  14. Villa Inigo (Utiel Requena), Reserva, 1990, Spanien
  15. Faustino I, Rioja, Tinto Gran Reserva, 1987, Spanien
  16. "Mercurey", Domaine du Cray, nr. 271 Chante Flute, 1986, Frankrig
  17. Mariscal Gran Reserva, 1985, Spanien

Logen fraråder

  1. Chateau D´Avensan, Haut-Medoc Cry Bourgeois, Bordeaux, 1999, Frankrig
    Frarådes til oste.
  2. Le Noble de Mornaq, Trockey A.O.C., 1997, Tunesien
    Frarådes til chips og fodbold
  3. Diego De Almagro, Valdenenas Tinto reserva, 1996, Spanien
    Frarådes til æblekage.
  4. Sutter Home, Zinfandel, Californien, 1996, USA
  5. Flichman, Mendoza, Syrah, 1993, Argentina
    Frarådes til is.
  6. Chateau la Douve de Romefort, Bordeaux Haut-Medoc, 1993, Frankrig
  7. "Sant Antonia" V.Q.P.R.D., Minos, Kreta, 1993, Grækenland
  8. Fundamentalistiske piloter, Mini-Bush og Moses Hansen
  9. At få tre børn (eller flere)